Продавець ГРУПА КОМПАНІЙ АЛЬЯНС ЛКМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
307 відгуків
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! 💛💙
Альянс ЛКМ
впередназад
Сіль харчова No 2 помел Туреччина, фото 2Сіль харчова No 2 помел Туреччина, фото 3Сіль харчова No 2 помел Туреччина, фото 4Сіль харчова No 2 помел Туреччина, фото 5Сіль харчова No 2 помел Туреччина, фото 6Сіль харчова No 2 помел Туреччина, фото 7Сіль харчова No 2 помел Туреччина, фото 8Сіль харчова No 2 помел Туреччина, фото 9Сіль харчова No 2 помел Туреччина, фото 10

Сіль харчова No 2 помел Туреччина

14 /кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
  • Тільки оптом
Сіль харчова No 2 помел Туреччина
Сіль харчова No 2 помел ТуреччинаГотово до відправки
14 /кг
+380 (67) 468-72-00
Потрібна консультація? Телефонуйте!
+380 (67) 468-72-00
Потрібна консультація? Телефонуйте!
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Сіль харчова No 2 помел
Опис харчової солі:

Харчова виварювальна сіль сорту Екстра виробляється методом хімічного очищення та випаровування розсолу, що видобувається зі свердловин. Вона характеризується найвищою хімічною чистотою (вміст NaCl не менш ніж 99,8%), майже не містить домішок інших солей (чим їх менше, тим вищий сорт солі). Сучасні харчові добавки вводяться до складу продукції під час її виготовлення, надають певних властивостей або покращують загальний смак їжі. Смачна сіль  вирізняється чисто-білим кольором і рівномірним дрібним помелом. За результатами лабораторних випробувань цей товар визнаний якісним і безпечним для інших різновидів продукції на її основі. Хлористий натрій відповідає підвищеному стандарту  Наприклад, харчова сіль сорту екстра показала відповідність за такими параметрами, як масова частка вологи та магній-іона. У зразку хлорид натрію, не було виявлено перевищення вмісту оксиду заліза, який може бути небезпечний для здоров'я людини. Поварена сіль відзначена досить низькою зоною нерозчинного у воді залишку матеріалу. Однак масова частка сульфат-іону та натрію продукту не відповідає підвищеному стандарту для солі сорту екстра.

Область застосування харчової солі:
  • У харчовій промисловості для засолювання та консервації продуктів, для зберігання кормів у тваринній промисловості;
  • Під час виготовлення мийних засобів, соди, хлору, їдкого натра, соляної кислоти;
  • Для фарбування матеріалів, виготовлення мила, усунення обмерзання доріг;
  • У молочній промисловості під час виробництва сирів, сиру, сиру, сухого молока;
  • У заготівці та зберіганні сільськогосподарської продукції для оброблення свіжих овочів і фруктів;
  • На консервних підприємствах, у м'ясо- та рибопереробних виробництвах;
  • У пивоварні та виробництві слабоалкогольних і безалкогольних напоїв;
  • У виробництві джему та мармеладу, а також хлібобулочних і кондитерських виробів.
Таблиця складу й основних характеристик:

 

Показники Норматив
Нерозчинні частинки 0,3%
Вологість     0,1%
NaCL 98,31%
Ca 0,34%
Mg 0,03%
SO4 0,08%
K 0.012%
FE2O3 0.0021%

 

Харчова сіль для використання:
Спосіб уживання: досалювання, консервування та приготування їжі. Хлорид натрію використовується в чорній і кольоровій металургії, машинобудуванні та металообробленні, боротьбі з обмерзанням доріг, у виробництві охолоджувальних розчинів, у медицині, косметології, миловаренні, під час оброблення хутряних та сиром'яних шкір, нафтовий промисловості, тваринництва. Найпоширеніший, але й найбільш марний є кухонна сіль. Засіб полягає в тому, що в процесі виробництва всі додаткові корисні речовини з солі випаровуються й зникають. Найкориснішою й найдорожчою вважається кам'яна індійська чорна сіль, у складі якої є залізо та сірка. Сіль взагалі гарна штука для чищення посуду та деякого кухонного начиння. Наприклад, сіллю можна чистити кавник, обідки на посуді від чаю або кави. Чудово вона справляється і з пригорілим молоком. Розмочіть пляму водою, а потім щедро посипте сіллю. Крім усього іншого, хлорид натрію широко використовується в медициніСіль регулює циркуляцію рідин в організмі, відповідальна за розрідження крові та лімфи, а також виведення вуглекислого газу. Велике значення має сіль у регулюванні кров'яного тиску, підвищення якого часто ставлять саме соли у вину.

 

                                                                                                                                                                              Умови зберігання харчової солі:

Сіль харчова не токсична, пожежо- або вибухонебезпечна речовина.  Під час контакту зі шкірними покривами, які не мають ушкоджень, повністю нешкідлива, під час зіткнення з ранами знижує швидкість їхнього загоєння. Для пакування кухонної солі використовуються мішки з поліетилену та поліпропілену місткістю не більш ніж 50 кг, спеціальні одноразові контейнери місткістю 900-1000 кг. Сіль харчова, паковання гуртом поліпропіленовий мішок 25 кг. Перевезення здійснюється в критих, сухих, чистих транспортних засобах. Зберігання продукту в спеціальних двошарових пачках, контейнерах і паперових мішках, що мають поліетиленову вкладку — 2 роки, за відсутності вкладки або внутрішнього паперового пакета — 1 рік. Для зберігання солі, що не містить домішок, з підтримкою необхідних температурно-вологих умов встановлений гарантійний термін 5 років.  Зберігати за відносної вологості повітря не більш ніж 75%

Питання, відповіді:

Яка сіль шкідлива для організму?
Найшкідливішою вважається дрібна кухонна сіль «екстра» класу. Такий продукт видобувається з природних родовищ, проходить інтенсивне очищення, у ньому не залишається жодного корисного мікроелементу. У разі споживання такої солі в людський організм потрапляє чистий хлорид натрію.                                                                                                                                                                            Яка сіль краща за дрібну або велику?
Наприклад, для соленій, супів, гарячих страв із м'ясних і рибних продуктів підходить виключно велика сіль, а для заправок, салатів, десертів і делікатесів краще підійде дрібна, та й подавати на стіл найкраще білу та розсипчасту.                                                                                                                                                                                                                                                                                    Яка буває харчова сіль?
Йодована, морська, кухонна, рожева гімалайська, кошерна, чорна — є безліч різновидів, здавалося б, такого простого продукту, як сіль. Одні з цих різновидів концентрованіші, інші треба використовувати тільки для фінішу страв.                                                                                                                                                                                                                          Що робить вода із сіллю?
Вживання води із сіллю допомагає прискорити травний процес. Підтримувати оптимальний рівень рідини. Нормалізувати емоційний стан завдяки вмісту мінералів, корисних для нервової системи. Усунути безсоння.                                                                                                                                                                                                                                                              Як вибрати якісну сіль?
Картинки за запитом
Вибрати дійсно високоякісний продукт можна тільки за допомогою віялових досліджень якості, орієнтуючись на Знак якості, який варто шукати на етикетці товару.                                    Чим відрізняється кухонна сіль від Виварювальної?
Особливості харчової солі: Самосадкова — видобувається з озера, після того, як вода випарувалася природним способом. Садкова — витягується із солоної морської води за допомогою випаровування вологи. Виварювальна — виробляється на випарних апаратах, з вихідних сольових                                                                                                                                                                                                                            Як правильно солити їжу під час приготування?
Коли солити?

  1. Овочеві салати солять перед тим, як подавати на стіл, інакше овочі втратять форму.
  2. М'ясні або овочеві бульйони солять на самому початку приготування, якщо потрібно отримати наваристу страву з насиченим смаком. 
  3. Рибний суп також краще солити після зняття пінки, не пізніше — інакше риба розвариться. 

 

Як відрізнити кам'яну сіль від морської?
Морська сіль — сіль, що видобувається з морської води, зазвичай, природним способом (випаровуванням води під впливом Сонця) або випаровуванням. Кам'яна сіль (галіт) видобувається з давніх морських відкладень і вирізняється свіжістю органічних залишків. Самосадкова — видобувається з озера, після того, як вода випарувалася природним способом. Садкова — витягується із солоної морської води за допомогою випаровування вологи. Виварювальна — виробляється на випарних апаратах, з вихідних сольових.                                                                                                                                                                            Для чого п'ють соду із сіллю?                                                                                                                                                                                                                                                                                                    У разі правильного приймання всередину сода розріджує й оновлює структуру крові, допомагає боротися з камінням у нирках, відкладенням солей, холестеринових бляшок. За нормалізації кислотно-лужного балансу відбувається очищення й оновлення клітин крові.                                                                                                                                                                                                                              Чи можна їсти морську сіль замість звичайної?
Замість кухонної солі можна використовувати морську, хоча останній сульфат магнію, що входить до складу, має проносну дію. Водночас частка йоду в морській солі набагато нижча, ніж у йодованій.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Чи можна використовувати морську сіль у їжу?
Тому відповідь на питання, чи можна морську сіль у їжу, однопризначена: вона повністю очищена від механічних домішок і готова до вживання. Обидва продукти містять хлористий натрій, але в повіреній солі його об'єм становить до 99,9%, а в морській — не вище 77,5%.                                                                                                                                                                                                                      Що краще морська чи йодована сіль?
Морська сіль краща, ніж йодована. На жаль, у процесі випаровування, очищення й сушіння йод із морської солі практично повністю зникає. Наприклад, в одному грамі морської солі міститься приблизно 1 мкг йоду, а в йодованій — 40 мкг.

 

 

Характеристики
Основні
Вага25 кг
ВиробникОГОЛОШЕННЯ
Країна виробникТуреччина
ТипМорська сіль
Ціна за 1 кг24
Інформація для замовлення
  • Ціна: 14 /кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner